EURO.CAR.CONNECT 
Classic Car Sales, Acquisitions and Export


Euro Car Connect 

About 

   
Din personlige konsulent, når du skal købe bil, båd eller MC i Californien
   
Euro Car Connect er din nye mulighed for import af biler og andet gods fra Californien. Vi er nye i branchen,  men med mange års erfaringer indenfor køb og transport af forskelligt gods, bl.a. veteran biler fra USA. 

Euro Car Connect, hjemmehørende i Californien, blev stiftet December 2016 af Kristian Skarsfeldt. Jeg har boet flere år i Californien og har mere end 10 års professionel ansættelse og erfaring indenfor spedition og logistik. Import af klassiske biler fra Californien kræver tilstedeværelse, viden og indsigt, og det er vi i stand til at opfylde. Vi kan fremskaffe bilmærker/modeller efter ønske og kan enkelt og let shippe klassiske biler fra det solrige Californien hjem til dig i Danmark.

Med en speciel forkærlighed for veteranbiler (f.eks. Porsche, Volkswagen og Ford ) og års erfaring med handel ud fra Californien, har vi et solidt kendskab til markedet og kontakter til de rigtige sælgere og mekanikere. Vi ønsker at du helt uden bekymringer kan købe din ønske bil gennem os.

Ideen med Euro Car Connect blev født for nogle år siden, da vi faldt over en rigtig god mulighed for at eksportere en original 1968 Porsche 912 til Danmark. Efter udskibning fra Los Angeles stod bilen klar til afhentning 30 dage senere inde i Nordhavn. Det har været en særdeles god investering for ejeren, idet bilen i dag er 4 x mere værd på det danske marked.

Euro Car Connect arbejder sammen med forskellige bilværksteder, der har specialiseret sig i renovering og salg af veteranbiler, både amerikanske men især europæiske.