EURO.CAR.CONNECT 
Classic Car Sales, Acquisitions and Export


Procedure

Fuldt overblik fra A til Z

Find den rigtige bil!

Vi tilbyder to muligheder; 

Du finder selv en bil online på en af de mange hjemmesider med veteran biler og vi hjælper herfra med inspektion, billeder, køb og hjem transport til Danmark.

Den anden mulighed er, at du giver os en idé om hvad du søger, og vi så finder den perfekte bil til dig. Når du har accepteret bil og vilkår, sætter vi processen i gang og får bilen transportet hjem.

Indlands fragt 

US 300.00-1600.00

Når din bil er købt og vi skal have transporteret den fra køber til den nærmeste søfragtsterminal sætter vi bilen på en truck. Hvad enten bilen er egnet til selv at kører til nærmeste terminal eller ej så beregnes prisen udfra distancen fra sælger til nærmeste fragt terminal. Vi sender biler udfra Los Angeles, San Francisco, New York og Miami (andre byer er også en mulighed) 

Søfragt 

US 1550.00-3400.00

Vi bruger kun de bedste transportører når det gælder søfragt af din bil. Vores partner har mange års erfaringer med transport af biler og har et revolutionerende system, hvor din bil fastgøres og sikres godt, så der ikke sker noget med din nye bil undervejs. 
Efter ca. 30 dage på vandet ankommer din bil til København eller Aarhus havn. Når du har klaret papirarbejdet med tolderne, kan du afhente din bil. 
Hvis bilen er køreklar kan du naturligvis kører den hjem på prøveplader. Hvis ikke den er kørerklar skal du sørge for en trailer eller andet til at få den transporteret hjem.

Vi udleverer den originale registreringsattest ("US Title") samt toldpapirerne til dig via Fedex eller UPS.
 

Inspektion 

US 400.00-1200.00

 Når du har fundet den rigtige bil, vil vi personligt tage ud og inspicerer bilen for dig og lave en udførlig rapport med en masse billeder. Rapporten vil herefter blive sendt til dig for gennemgang. Herefter kan der følges op med et telefon opkald for eventuelle spørgsmål. 

Prisen for inspektionen afhænger i høj grad af den geografiske lokation af bilen. Vi arbejder primært i Californien, men rejser gerne til andre starter mod dækning af rejseomkostninger
   


Køb

 Her er der også to muligheder:

Når du har accepteret inspektionen og rapporten, betaler du sælger direkte og giver Euro Car Connect tilladelse til at afhente bilen på dine vegne. 

Den anden mulighed er, at du overfører penge direkte til Euro Car Connect og vi forhandler på dine vegne og betaler sælger direkte. 

Du kan vælge den model, du er mest komfortabel med
   

Diverse

US 150.00- 

Transportforsikring
Det er ganske frivilligt om du ønsker at tegne en transportforsikring, men vi anbefaler at gøre det. Denne forsikring dækker evt. skader der måtte opstå under transporten og ved pakning/udpakning af bilen.
Prisen er ca 3 pct. af bilens købspris
Import-moms
Efter ankomst til DK skal du betale Told og Import-moms, idet der er tale om en bil indført fra et land uden for EU.
BEMÆRK.
Biler over 30 år, i original stand - betaler ikke told, men kun 5 % i moms

Konsulent bistand
Har du specielle ønsker og kræves der ekstra arbejde udover ovennævnte faktureres der US 150.00 per time.